Kulttuuriopiskelija   

-Portfolio kulttuurialan opinnoista-
Opintojen esittely

Klikkaa kuvaa suuremmaksi!

Huovinen Pertti Jarkko Kalevi
Syntymävuosi: 1983
Syntymäpaikka: Säynätsalo

Opiskelen kahta kulttuurialan ammattikorkeakoulututkintoa. Olen opiskellut Mikkelin ammattikorkeakoulun, Kulttuuripalvelujen koulutusohjelmassa syksystä 2004 lähtien. Minun voimakkain kulttuurituotannon opintojen suuntautuminen on teatteritoiminta.

Tällä hetkellä opiskelen päätoimisesti Helsingin ammattikorkeakoulu Stadian, Esittävän taiteen koulutusohjeilmassa teatteri-ilmaisun ohjaajaksi. Päätoimisista opinnoistani johtuen suoritan Mikkelin ammattikorkeakoulun kulttuurialan tutkintoa soveltavalla aikataululla. Arvioitu valmistumisajankohta Mikkelin ammattikorkeakoulun Kulttuuripalvelujen koulutusohjelmasta on joulukuussa 2007.

Teatteritoiminnan ja teatterialan suuntautumiseni johdosta koen, että kaksi koulutusohjelmaa tukevat toisiaan, ja oman suuntautumiseni kannalta minun on hyvä olla jatkuvasti tekemisissä oman päätoimisen koulutukseni kanssa. Kulttuurituotannon näkökulma teatteriopiskelussa on osoittautunut minulle erittäin hyödylliseksi ja mielenkiintoiseksi.

Kokemukseni oppimisesta on kuitenkin niin käytännönläheinen, etten tuomitse kumpaakaan opintovalintaa, vaan hyväksyn molemmat täysin. Oppiminen ei saa olla liikaa mihinkään kouluun sidottua.

Kuvagalleria  |  Kirjallinen materiaali  |  Ansioluettelo

CV

Etusivu

Linkkejä ammattikorkeakoulujen sivuille:

www.mikkeliamk.fi

www.stadia.fi

Lisätietoja tarvittaessa erillisestä ansioluettelosta

OY Metasport LTD