(KUVA: Riennon
Joonas Hiekkavirta
 ohittaa nokkelasti Kaarinan Uran puolustuksen.
 © E. Huovinen 9/2010)
(Koripallojuttu julkaistu Säynätsalon Sanomissa 16.9.2010)
RIENTO JÄI TÄPÄRÄSTI ILMAN TUL-MITALIA
Varsinais-Suomi otti selkävoiton Keski-Suomesta TUL:n koripallon mestaruusturnauksessa Salossa. Korisliigassa pelaava
Salon Vilpas
  juoksutti vastustajansa pyörryksiin jo otteluiden alussa. Numerot olivat divarissa pelaaville vastustajille tylyt. Vilpas teki kummassakin ottelussa yli sata pistettä.
Korisliigan ja divarin ero osoittautui yllättävänkin suureksi. Tosin asiaan vaikutti myös se, että Vilppaalla oli laajin pelaajarinki. Seuran nuoret höyrysivät kentälle päästyään täydellä teholla.
Huima TUL-pronssille
Divisioonassa pelaavat
Huima, Riento
 ja
Kaarinan
Ura
 olivat turnauksessa mukana nuorennetuin voimin. Kotijoukkue Uran pelikuosi oli pääosin kunnossa. Huima potee vielä selvää pelaajapulaa ja odottaa vahvistuksia?
Huima ja Riento kävivät tiukan ja tasaisen kamppailun pronssimitalista. Riento oli hienokseltaan niskan päällä koko pelin ajan. Huima sinnitteli kannoilla, vaikka vähäinen pelaajamäärä ajoikin joukkueen ahtaalle.
Lopussa, kolmen viimeisen minuutin aikana Huima tuli tasoihin ja täpärästi Riennon ohi. Rientolaiset sortuivat koritilanteissa turhaan hätäilyyn. Palloa ja vastuuta siirrettiin aina kaverille, eikä ratkaisijoita löytynyt. Parilla kolmosella peli olisi ollut helposti voitettavissa. Kokeneemmat huimalaiset kuittasivat jälleen TUL-mitalit Äänekoskelle.