(KUVA: Jyväskylän Seudun Palloseura selvisi neljännesfinaaleihin.
Suoritus oli nuorelta joukkueelta hieno. © E. Huovinen) 
(Keski-Suomen Viikkolehti 14.4.2011)
Urheilukolumni: Talvipalloilut pakkaselle
Keski-Suomen talvisten palloilulajien menestys jäi vaisuksi. Yhdelläkään sarjatasolla eivät maakunnan joukkueet yltäneet mitaleille. Suurin odotuksin loppukevääseen lähtenyt JYP floppasi pahan kerran neljännesfinaaleissa. Pronssipelissä vastaan tullut Rauman Lukko jyräsi koko talven jääkiekkoliigaa hallinneet jyväskyläläiset kevyesti.
Vaikka valtaosa kiekkoilijoista on jo täysammattilaisia, kunnon ajoitus meni mönkään.
JYPiltä loppui puhti juuri ratkaisevilla viikoilla. Tämä oli hieman kuin toisinto viime kaudelta. Vaikuttaako raskaan kauden kiihkeimpään vaiheeseen tuleva viikon ottelutauko näin paljon kokeneenkin joukkueen peliesitykseen? Tuntuu ihmeelliseltä, mutta urheilun suola on juuri arvaamattomuus.
JPS yllätti nuorella joukkueellaan ja selvitti tiensä loppusarjaan. Alku näyttikin lupaavalta, mutta huomattavasti kokeneempi Kampparit naapurista otti lopulta rutiinivoitot. Valmentaja
Timo Knuuttilalla
 on kuitenkin käsissään nuori sekä nälkäinen joukkue, jonka tulevaisuus saattaa olla hyvinkin myönteinen.
Lentopallossa pisimmälle pääsi Pihtiputaan Pisla-Ploki, myös pronssiotteluun. Koko keskitalven hyvä vire ei auttanut ja putaalaiset jäivät myös neljänsiksi. Myönteistä oli, että Pisla on vakiinnuttanut asemansa naislentopallon kärjessä. Lentopallolukion kasvatusvaikutus näyttää tuottavan tulosta.